L'Hospitalet de Llobregat rep el reconeixement de "Ciutat pels Boscos"

Segons WWF, només 6 ajuntaments espanyols apliquen polítiques de "compra responsable" de productes forestals


Els ajuntaments de Barcelona, Benicarló, Gavà, Sant Boi de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat i Lleó són els únics que apliquen criteris de responsabilitat a l'hora d'adquirir productes forestals. Aquesta és una de les conclusions de l'Observatori "Ciutats pels boscos" a través del qual WWF-Adena evalua les polítiques de promoció de la gestió sostenible dels boscos que practiquen els ajuntaments estatals de més de 20.000 habitants. Demà dijous es farà el lliurament oficial del reconeixement a Núria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet, ciutat que enguany ha estat seleccionada per l'actuació responsable del consistori en l'adquisició de productes forestals que compten amb el certificat FSC (Forest Stewardship Council)

Segons l'ONG, existeixen 32 entitats públiques que ja han mostrat el seu compromís en aquesta matèria tot i que encara no s'ha materialitzat el seu suport amb mesures concretes.

WWF assenyala que les administracions públiques estatals gasten anualment més de 2.000 milions d'euros en fusta i paper, que suposa destinar-hi dos milions d'hectàrees de boscos també cada any.

Més informació: WWF

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article