La marca Electrolux pionera en incloure el decibels del seus electrodomèstics a l'etiquetatge


Els electrodomèstics són un motiu més d'irritació per a persones sensibles al sorolls. A més de les mesures que prenen la majoria de marques per a fer aquests aparells més respectuosos amb el medi a través del baix consum d'aigua i d'energia, Electrolux ha fet de la reducció dels sorolls al mínim la idea motor de la seva darrera campanya de màrqueting. Així des de principis d'any els electrodomèstics de les marques AEG, Electrolux i Zanussi incorporen a l'etiquetatge energètic els decibels que emet l'aparell. La darrera novetat en aquesta línia ha estat la gama Favorit, que compta amb el rentaplats silenciós d'AEG que només emet 39 dB en cicle nocturn a més de consumir només 12 litres d'aigua per cicle i garantir un baix consum energètic (classe A)

La bomba d'aigua treballa a una velocitat molt baixa per a reduir el soroll i s'incorporen pauses entre pre rentat i rentat així com entre rentat i esbandit per tal d'aconseguir una humificació més efectiva de les restes de menjar.

Els nivells de consum d'aigua i energia d'aquesta gama comparats amb un de classe C equivaldrien a un estalvi de 23 mesos d'electricitat i 26 mesos d'aigua, al llarg de la seva vida útil, segons el fabricant. A més, aquests rentaplats compten amb la funció Oko Stand By automàtic per estalviar energia, és a dir, quan el rentaplats acaba la feina, els displays i leds s'apaguen automàticament i, en premer qualsevol tecla l'aparell torna a funcionar.

Enllaç:  Electrolux

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article