Sembrada popular de panís ecològic al Pallars


Demà 1 de maig simpatitzants i socis de la plataforma Som lo que Sembrem faran una sembrada de panís ecològic al Pallars. La Plataforma Transgènics Fora del Pallars organitza l'acte per a denunciar la impossibilitat de fer aquest conreu amb garanties mentre el blat de moro transgènic continuï present en els camps catalans.

Aquest acte tindrà lloc en un camp que es troba al terme de St. Joan de Vinyafrescal, entre Tremp i la Pobla de Segur,  a partir de les 6 de la tarda. El camp serà senyalitzat com a "Camp Lliure de Transgènics, i serà visible des de la carretera. Aquest espai es suma també a campanya de declarar zones lliures de transgènics, que ja compta amb més de 1000 hectàrees, varies empreses i associacions del Pallars, que ja s'han declarat lliures de transgènics.

La sembrada popular s'engloba dins de la campanya de Sembra de Panís ecològic que la plataforma Som Lo Que Sembrem ha iniciat aquesta primavera. El cap de setmana passat, en el marc de la fira “El Xorret d’aigua clara” que es va celebrar a Sort, la plataforma Transgènics Fora del Pallars va repartir 500 plantes de panís de fer crispetes ecològic, amb la intenció que la gent les planti als seus balcons, jardins, horts i camps.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article