Indústria Viva promou l'obertura de les empreses a visites escolars, turístiques o professionals

El programa es presenta avui al SITC

En el marc del Saló Internacional de Turisme de Barcelona es presenta avui Indústria Viva, un programa que vol incentivar i assessorar les empreses en la seva obertura a visites escolars, professionals o turístiques i incorporar aquestes visites a l’oferta turística que promou la XATIC (Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya),  una associació de municipis, situats per tota la geografia catalana, que vol ser un instrument de projecció, d atracció de visitants i de creació d activitat econòmica i cultural a l'entorn del turisme industrial.

El programa Indústria Viva ofereix assessorament, promoció i difusió a totes aquelles empreses que vulguin obrir les seves portes a les visites turístiques i mostrar així el procés d elaboració dels seus productes. El programa està impulsat per la XATIC juntament amb diferents ens públics i privats de Catalunya.

A més de promocionar les empreses que en aquests moments realitzen visites a les seves instal.lacions i aplegar sota una marca comuna (Indústria Viva) totes les empreses catalanes que obrin les seves portes als visitants, un dels objectius de l'agrupació és oferir als Centres de Recerca i Innovació Tecnològica de Catalunya un nou canal de difusió dels seus programes

La XATIC proporciona la força que dóna anar conjuntament, totes les empreses que reben visites turístiques, sota una mateixa marca, que amplia canals de comunicació i promoció des dels municipis i millora la seva imatge de marca.

La Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya va ser creada el 2006 per gestionar el Pla de Dinamització del Producte Turístic Industrial i de la Innovació Tecnològica.
Actualment la xarxa compta amb 22 poblacions associades: Àreu, Bellmunt, Capellades, Cardona, Castellar de n Hug, Castelló d Empúries, Cercs, Esparreguera, d'Esplugues de Llobregat , Guardiola de Berguedà, Granollers, Igualada, Manlleu, Manresa, Palafrugell, Palau Solità i Plegamans, Puig-Reig, Ripoll, Sant Sadurní d Anoia, Santa Coloma de Cervelló, Terrassa ,Vilanova i la Geltrú. També compta amb un recurs associat: CaixaForum Barcelona.

Més informació: XATIC


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article