La cadena Hilton se suma a l'apagada del dissabte i proposa un sopar amb espelmes als seus clients

"L'hora del planeta" és la mobilització global programada contra el canvi climàtic aquest dissabte 28 de març


L'ONU ha estat un dels organismes internacionals en avançar-se a donar recolzament a l'hora d'apagada que promou la campanya "Earth Hour" per aquest dissabte 28 de març, entre dos quarts de nou i dos quarts de deu del vespre. La campanya promoguda per WWF, que espera implicar més de mil milions de persones, també compta amb el recolzament de companyies privades internacionals, com és el cas de la cadena Hilton que, en aquest cas ha confirmat que els cinc hotels que té a la península se sumaran a la campanya i proposaran als clients sopar amb espelmes durant aquesta hora.

La Earth Hour de WWF, vol cridar l'atenció sobre la importància d'actuar contra el canvi climàtic. Davant de la postura de la cadena Hilton, Andy Ridley, director global de la campanya, recalca que la comunitat empressarial té la capacitat i la responsabilitat d'involucrar treballadors, clients i proveïdors en els esforços per assegurar un futur sostenible pel planeta.

En concret, els hotels Hilton, aprofitaran la mobilització per a explicar als clients en què consisteix la iniciativa, apagaran l'enllumenat exterior i el logo de tots els edificis, reduiran la intensitat de la llum en zones de recepció i escales, oferiran sopars amb espelmes i recomanaran als clients que apaguin durant aquesta hora els llums de les seves habitacions. El grup Hilton a Europa té 30.000 treballadors.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article