La UE vol la gestió sostenible dels recursos del Mediterrani i del Mar Negre


De cara a la reunió anual de la Comissió General de Pesca del Mediterrani que se celebrarà a la ciutat de Tunis del 23 al 27 de març, la Unió Europea ha presentat una sèrie de propostes que volen promoure la gestió sostenible dels recursos pesquers al Mediterrani i al Mar Negre.

Les mesures van dirigides a un reforçament del control, la supervisió i la selectivitat de les arts d’arrossegament (creació d’un registre de la flota pesquera, d’un sistema de supervisió de totes les embarcacions de més de 15 metres d’eslora i d’un sistema de recollida de dades).

El Comitè Consultiu de la Comissió General de Pesca del Mediterrani, format per científics de tots els països riberencs presentarà les propostes que complementen les mesures que la UE ja aplica unilateralment a les seves embarcacions que operen en el Mediterrani. Les mesures que ara proposa la Unió Europea, busquen la protecció de les espècies del Mediterrani i del Mar Negre i posarà tots els pescadors de la zona en igualtat de condicions.
 
Més informació al web http://www.gfcm.org/gfcm.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article