Alguna cosa esta canviant en les ofertes de cotxes


Les vendes en el sector de l'automòbil continuen en caiguda lliure. Algunes fonts assenyalen que el fenomen és fruit de la crisi global però, d'altres, fan més èmfasi en què les compres es resisteixen perquè el consumidor espera descomptes encara més importants. De fet, alguns portals especialitzats en motor ja han  començat a localitzar ofertes que prometen.

Partint de la base que les "ocasions" i descomptes sempre han estat habituals en el sector, els especialistes reconeixen que alguna cosa esta canviant. La pregunta és: Realment són a dia d'avui més barats els cotxes que ara fa un any?

Algunes recomanacions a tenir en compte:

La majoria de marques esta fent descomptes d'entre un 25% i un 30%, el portal Motorpasión recomana distingir entre els concessionaris que posen preus molt alts per després aplicar un descompte elevat dels que treballen amb preus ajustats i apliquen rebaixes més limitades.

D'altra banda, quan una marca anuncia un 25% de descompte cal tenir present si fins fa poc ja oferia descomptes de fins un 20%. El descompte aleshores ja no seria tant important.

Davant de la previsible acumulació d'estocs, el portal recomana parar atenció als models a punt de ser canviats que seran els que tindran uns descomptes més interessants.

Un altre detall, si comprem un cotxe dels anomenats "km 0" -és a dir que ja ha estat matriculat-, alerta que tot i tenir preus molt avantatjosos, la garantia corre a partir de la data en què es va matricular..



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article