Codorniu estudia reduir el pes de les ampolles de cava

El projecte ajudaria a estalviar vidre i reduir emissions de CO2

Les empreses d'elaboració de cava treballen en els processos relativament naturals de transformació del seu producte però hi ha possibilitats de filar encara més prim a l'hora de tirar endavant polítiques mediambientals. En aquesta línia, Codorniu ha anunciat un projecte que reduirà el pes de les ampolles de cava amb la intenció d'estalviar vidre i, reduir alhora, les emissions de diòxid de carboni.

La gestió d'aigües residuals, la minimització de l'ús de pesticides i la reducció de la despesa energètica són d'altres actuacions que l'empresa gestiona seguint aquesta línia. 

En pocs mesos es farà el llançament de diversos models d'ampolles de pes reduït. Però cal experimentar encara, ja que l'ampolla de cava, tradicionalment, ha de tenir més pes que la de vi per tal d'evitar que l'ampolla esclati.

Aquest projecte de responsabilitat ambiental ve a reforçar el paquet de mesures que encaminen l'empresa a una producció més neta.




No hi ha cap comentari

Comenta aquest article