Arguments per una agricultura i una alimentació sense transgènics

Som lo Que Sembrem convida els dies 6 i 7 de març a científics internacionals per explicar la seva negativa als OGM


La Iniciativa Legislativa Popular per una Catalunya Lliure de Transgènics ha començat el seu procés dins del Parlament de Catalunya. Mentrestant, la Plataforma Som lo que Sembrem, continua amb les activitats reivindicatives i de difusió que refermen aquesta ILP. Amb aquest objectiu la plataforma ha organitzar les "Jornades internacionals sobre els OGM. Arguments per una agricultura i una alimentació sense transgènics", que se celebraran els dies 6 i 7 de març, a Barcelona.

En la trobada participaran algunes de les veus que s'han aixecat des de la ciència per mostrar els riscos dels conreus transgènics. Una posició que es vol fer notar davant d'un discurs dominant que vol mostrar una determinada comunitat científica a favor dels conreus d'organismes modificats genèticament. Entre les ponéncies programades destaquem: "Les bases del rebuig austríac a les varietats MG" a càrrec del professor  Armin Spök, Doctor en genètica molecular de la Universitat de Graz (Àustria) i "Ciència, política i ètica en l'aprovació de les varietats MG" que impartirà el Dr. Brian John Dr. en geografia de la Universitat de Durham (Angleterra) i de dilatada trajectòria activista en contra dels OGM.

El debat pretén anar més enllà de la ciència i la seva pràctica, perquè abasta el model d'agricultura i alimentació que volem, el sistema polític de presa de decisions i la participació pública en aquesta qüestió.

Totes les sessions tindran lloc a la Sala d’Actes de la Residència d’Investigadors CSIC-Generalitat de Catalunya, carrer de l’Hospital 64 (Metro L3 - Liceu).

L’entrada és lliure i gratuïta però cal inscripció prèvia. Per a més informació i per a inscripcions podeu trucar al 973 450 683 (Elisenda) o bé envieu un correu electrònic amb les vostres dades personals (nom, cognoms, DNI, correu-e i telèfon de contacte) a [email protected], tot indicant si hi assistireu divendres al matí, divendres a la tarda, dissabte al matí o el total de les jornades.

Al web www.somloquesembrem.org podeu trobar informació més detallada de tots els ponents participants a la jornada



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Ton
1.

Us recomano aquesta entrevista a Monique Robin que reprodueix aquest link

http://www.elblogalternativo.com/2009/02/21/%C2%BFtu-comerias-insecticida-entrevista-a-marie-monique-robin/

Senzill, clar i raonable! Un deu al que diu i com ho diu!!!

  • 0
  • 0

Comenta aquest article