Consumir més? Part de la solució o part del problema?

La XCS organitza les VII Jornades de Comerç Just i Consum Responsable els dies 6 i 7 de març


Per sortir de la crisi cal tornar a fer créixer el consum?. Aquesta serà la pregunta que obrirà el debat i la reflexió de les jornades que la Xarxa de Consum Solidari ha organitzat els dies 6 i 7 de març a Barcelona. L'entitat planteja que cada cop són més nombroses les persones que consideren que l’actual model de producció, comercialització i consum no és part de la solució sinó part del problema i convida a reflexionar sobre l'efectivitat de subvencions, crèdits i plans per generar més consum i noves formes d’endeutament per a fer front a la crisi. 

Les jornades finalitzaran el dissabte amb Calçotada i Fira del tast, des d'on els mateixos productors oferiran els aliments i la informació als participants. La cloenda serà com ja és habitual els darrers anys al Forat de la Vergonya ( Pl. Pou de la Figuera)-al Casc Antic.

A partir de les 17.30h. s'estrenarà el documental “De la mata a la olla”, produït per Luciérnaga , Alba SUD i Xarxa de Consum Solidari. El reportatge compta amb la participació de productors i consumidors d’Equador, Nicaragua, Mèxic i Catalunya que expliquen les alternatives que estan construint, a qui se enfronten i quins suports tenen.

Les diferents ponències de la trobada es faran al Convent de S.Agustí (Pl. Acadèmia, s/n, BCN)

Més Informació: Xarxa Consum Solidari

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article