Samsung presenta el mòbil més verd

El Mobile World Congress que comença dilluns a Barcelona serà el marc de presentació


Samsung ha esperat a la celebració del MWC que comença dilluns a Barcelona, per a presentar el Blue Earth, un dels mòbils dissenyats pensant, sobretot, en la cura del medi ambient. El terminal té un disseny arrodonit i pla, pantalla tàctil i disposa d'un panel solar incorporat que permet fer la recàrrega amb una hora.

La companyia subratlla que no només es tracta d'això, sinó que s'ha tingut present la sostenibilitat en tot el procés de fabricació del software. El material de la carcassa del Blue Earth esta fet amb PCM, un plàstic reciclat d'ampolles d'aigua i s'han evitat els productes tòxics com els bromats tant en el terminal com en el carregador que té incorporat.

Prement l'aplicació 'Eco mode' permet la simplificació de la lluminositat de la pantalla i la reducció del consum d'energia. Una altra de les funcions que destaca la companyia és la de 'eco walk', si més no curiosa, que permet a l'usuari comptar les passes que fa quan es trasllada caminant d'un lloc a un altre i l'informa de les emissions de CO2 que ha estalviat deixant de banda el cotxe. La xifra, que per si mateixa no diu gaire, la converteix en arbres salvats gràcies a la passejada.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article