Prolifera la venda d'iPhones alliberats del contracte de Movistar

L'iPhone de Movistar podrà ser de pre-pagament


Movistar, que té en exclusiva el telèfon d'Apple, comercialitzarà l'iPhone amb targeta de pre-pagament a partir de la setmana que ve a un preu de 549 euros. Fins ara l'iPhone només es podia adquirir vinculat a un contracte de veu i dades i de fidelitat de fins 24 mesos. L'IPhone en opció de pre-pagament es vendrà amb 12 euros de saldo en trucades i un abonament promocional de 4GB de connexió, segons explica el Telenotícies. La companyia oferirà la possibilitat als seus clients que mantinguin aquesta modalitat o canviïn a contracte un cop exhaurits aquests abonaments.

Ja fa dies que varem explicar que les expectatives de vendes de l'iPhone a l'estat no eren les esperades, segurament pels contractes obligatoris i l'exclusivitat que ha facilitat que prosperin les botigues que venen iPhones alliberats, que es poden usar a través de qualsevol operadora i a preus que van dels 600 euros per un iPhone 8GB als 700 del model de 16GB, uns preus que han baixat els darrers mesos. I un es pot preguntar d'on venen aquests iPhones alliberats? Doncs de països on per Llei és prohibit limitar els aparells a una operadora en exclusiva.

És a dir, si es compra un telèfon mòbil a una operadora belga, al cap d'un minut es pot canviar la tarja per la d'una altra operadora d'allà o d'un altre estat de la UE i l'aparell funciona amb les mateixes característiques. A un iPhone comprat a Bèlgica, per preus similars als d'aquí, s'hi pot posar la tarja de Movistar, Vodafone, Orange o Symyo i es podrà usar lliurement a qualsevol estat de la UE. De fet, la majoria dels iPhones que es venen lliures aquí són de Bèlgica, també n'hi ha d'Itàlia i dels Estats Units però en aquests últims cal trencar una protecció del programari, fet que pot dificultar l'actualització del sistema que el fa funcionar.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article