Una calculadora que pot evitar desplaçaments a la feina


Avaya, una empresa tecnològica innovadora en sistemes i serveis per a comunicacions empresarials, ha llançat una calculadora que pot ajudar a visualitzar l'estalvi energètic si s'apliquen pràctiques laborals flexibles.

L'estalvi de temps i energia és considerable si es determina que algunes tasques les puguin fer els treballadors des del seu domicili. L'estalvi d'energia que li pot comportar a l'empresa és ben atractiu, especialment en tot el que faci referència a lloguers d'oficines, calefacció, il.luminació, etc. A l'altra banda, les avantatges per al personal que d'aquesta manera no es veuria obligat a viatjar diàriament per anar a la feina.

Els empresaris poden utilitzar la calculadora a través d'Internet per vincular l'increment de treball des de casa amb els beneficis en els resultats de l'empresa i, de retruc, en el medi ambient.

La calculadora determina els kw d'energia, les tones de carbó i els litres de gasoil/diesel que es poden estalviar durant l'any, a partir dels dies de feina des de casa que una empresa permet a la seva plantilla.

Més informació: Avaya


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article