Iniciativa es queda sola defensant les bosses de plàstic de pagament

La mesura no prosperarà sense el suport del tripartit


La mesura anunciada com una petita revolució en la gestió dels residus s'ha esvaït. Promoguda pel grup d'Iniciativa per Catalunya-Verds al Parlament de Catalunya no ha trobat el suport dels seus dos socis de govern en la gesta i presentarà en solitari l'esmena que proposa cobrar les bosses de plàstic als supermercats.

La falta de suport fa inviable la nova normativa i la portaveu dels eco-socialistes, Dolors Camats, ha ofert fins i tot al PSC i a ERC negociar la mesura durant el procés de tramitació a la Cambra i endarrerir l'entrada en vigor de la proposta fins a mitjans de l'any vinent. Avui es votaran en comissió les esmenes presentades pels grups a la llei d'acompanyament dels pressupostos, i llevat que hi hagi un acord d'última hora, el PSC i ERC preveuen deixar sol el grup parlamentari d'ICV-EUiA.

Ahir el president d'ICV, Joan Saura, ja va advertir que el grup d'ICV-EUiA presentaria una esmena en solitari si no hi havia acord amb els seus socis, una advertiment que avui s'ha concretat.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

ganxet
1.

No es de rebut, que els compradors tinguin que pagar les bosses de plastic. seria mes facil, deixar de fabricar-las, si es que contaminen tant. S'ha de començar per deixar de fabricar producte contaminants si volen un mòn mes ecologic.

  • 0
  • 0

Comenta aquest article