Els hotels europeus baixen les tarifes

Els preus de mitjana dels hotels de Barcelona passen de 151 euros/nit a l'octubre a 123 al novembre


Si que al mes de novembre els preus baixen per tradició, però també ho fan d'una manera semblant els d'octubre, en canvi, la situació ha variat aquest any i els hotels de les principals ciutats d'Europa estan aplicant unes rebaixes importants durant l'últim mes. Aquesta és la conclusió a la que arriba el portal Trivago en el darrer estudi comparatiu Hotel Price Index (tHPI). En alguns casos la rebaixa arriba fins al 30% si comparem amb els preus que oferien a l'octubre.

A Londres els preus no han variat, però si que es nota a Roma on el preu mig d'una habitació baixa uns 50 euros ( de 176 a 123) o el de Venècia on la mitjana cau de 204 a 133 euros.

El portal cercador d'hotels, que inclou un apartat on els viatgers poden donar l'opinió de l'hotel on han fet l'estada, explica que la tendència es repeteix a París, Amsterdam o Barcelona que ha passat de 151 euros/nit de mitjana a 123 euros i València on una habitació doble valia 125 euros a l'octubre i ara en val 98.

Trivago no fa reserves però si que informa de les agències de viatges que ofereixen l'hotel que haureu triat. El portal ajuda a triar hotel gràcies a un seguit d'eines que l'usuari pot utilitzar en funció del preu que vol gastar, la distància d'un punt determinat o els serveis i infraestructura que pot trobar a l'hotel.

L'índex que elabora mensualment des del juny passat el portal Trivago mostra l'evolució dels preus dels hotels de les 50 ciutats europees més visitades. La mitjana es fa en funció de les més de 40.000 recerques diàries que registra la web.

En aquest link podeu trobar el darrer estudi tHPI



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article