Una cistella amb productes de comerç just


La Xarxa de Consum Solidari ofereix fins a 400 productes de comerç just i/o ecològics per a triar si decidim fer algun detall aquestes festes amb una cistella més solidària.

A l'estoc hi ha aliments dels més diversos i tradicionals com la xocolata, les galetes o el cafè però també hi ha la possibilitat de fer un lot amb productes de bany com l'especial que compta amb diversos tipus de sabó: de Karite de mil flors, de Karité citronelle, d’àloe vera, d'alfàbrega, un gel de dutxa de taronja i una esponja de lufa per 32 €.

La XCS treballa des de 1996 en la difusió del consum responsable i crític, a més de participar en projectes de cooperació al desenvolupament en diversos països del centre i sud d'Amèrica.

Promociona el comerç just i el turisme responsable a través dels diversos projectes de col.laboració amb Equador, Cuba i República Dominicana.

El local d'exposició i venda de lots de la Xarxa de Consum Solidari és a Ciutat Vella (Pl. Sant Agustí Vell, 15) també s'hi pot contactar a través de [email protected]


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article