Presenten Diversicat a les Terres de l'Ebre


El dimecres 12 de novembre el Consell Assessor per al Desenvolupament (CADS) presentarà el projecte Diversicat a les Terres de L'Ebre. El projecte Diversicat va ser presentat el 6 d'octubre en el marc del Congrés Mundial de la Natura de Barcelona i consta d'un audiovisual i una exposició que vol mostrar la diversitat catalana, tan cultural i social com del patrimoni natural i paisatgístic. El documental relata quatre històries reals de desenvolupament sostenible que evidencien la importància de mantenir la diversitat en les relacions societat i natura.


Una d'aquestes històries és a les Terres de l'Ebre pel que es vol presentar aquest dimarts a l'administració i entitats de la comarca. Al llarg de la jornada, el CADS organitza una taula rodona "La diversitat, una eina per assolir la sostenibilitat de les Terres de L'Ebre", a la Biblioteca Marcelí Domingo de Tortosa, a les 18:30.

El CADS es va crear l'any 1998 com a òrgan assessor independent del govern de la Generalitat en matèria de creixement sostenible, que desenvolupa a més d'activitats com la que s'anuncia, basades en la difusió dels valors ambientals.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article