Seat traurà al mercat un cotxe esportiu totalment elèctric el 2020

El-Born tindrà una autonomia de 420 quilòmetres i es carregarà en 47 minuts

Comptarà amb funcions autònomes de nivell 2, que permetrà al conductor treure les mans del volant tot i que haurà de seguir en alerta constant.

Seat traurà un vehicle esportiu 100% elèctric el 2020 que portarà per nom el-Born. Comptarà amb funcions autònomes de nivell 2, que permetrà al conductor treure les mans del volant tot i que haurà de seguir en alerta constant. El nou model de Seat es carregarà amb bateries d’alta densitat, amb una capacitat de 62 kWh, i ho farà en 47 minuts. El vehicle podrà disposar de fins a 420 quilòmetres d’autonomia i podrà assolir els 100 km/h en 7,5 segons. El-Born rep el nom d’un dels barris de Barcelona, que és on ha estat dissenyat i desenvolupat, però es fabricarà a Zwickau, a Alemanya. El nou cotxe elèctric es presentarà públicament en el Saló Internacional de l’Automòbil de Ginebra 2019.

El vehicle ha estat creat basant-se en la plataforma MEB del Grup Volkswagen, una matriu elèctrica modular creada aquest any passat per a la fabricació de cotxes totalment elèctrics. Seat es converteix en la segona marca automobilística en incorporar un vehicle totalment elèctric basat en aquesta plataforma.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article