L'Agència Catalana de l'Aigua inverteix 2,8 milions en millorar la xarxa de control hidrològica

El contracte serà de dos anys de durada i es poden presentar ofertes fins al 22 de març


L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha tret a licitació per 2,8 milions d'euros el contracte de millora i manteniment del Sistema de Control de l'Aigua en el Territori (Sicat), una xarxa de més de 130 punts de control escampada a les conques internes d'arreu del país.

Segons ha informat el Departament de Territori i Sostenibilitat es poden presentar ofertes fins al 22 de març, i la durada del contracte serà de dos anys. La xarxa Sicat mesura paràmetres com el nivell, volum i cabals de sortida d'embassaments, nivell i cabals d'aigua a riu i derivacions d'aigua, nivells d'aqüífers o la qualitat dels recursos subterranis i superficials, entre d'altres.

Els treballs que inclou el contracte se centren en el manteniment de sensors, dels equips d'enregistrament, emmagatzematge i comunicació de la informació, de l'estat de les infraestructures i dels equipaments mecànics, energètics i elèctrics.

També s'hi inclouen actuacions de conservació de les infraestructures i del seu entorn fluvial, neteges i actuacions de prevenció de riscos laborals i treballs de verificació, contrastació i calibratge dels equips de mesura.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article