França deixarà de vendre ous frescos procedents de gallines engabiades

La producció però es mantindrà en les mateixes condicions per a productes elaborats


Organitzacions ambientals fraceses consideren que els ous de gallines que campen a l'aire lliure són més saludables i, els polítics, s'han afanyat a prometre en campanya electoral que la venda d'ous frescos només de gallines que viuen en llibertat serà un fet a partir de 2022.

Ho llegim a HuffPost que recull la informació de diversos mitjans francesos destacant que el govern ha anunciat que prohibirà la venda d'ous frescos criats per gallines engabiades  a partir de 2022. Si en canvi, es podran continuar utilitzant per la indústria d'elaboració de productes derivats.

El ministre d'agricultura francès, Stéphane Travert, s'ha mostrat ferm en la decisió en una entrevista als principals mitjans del país. Tan és així que algunes grans cadenes de supermercats han anat ja per feina i ja venen ous frescos de gallines que viuen a l'aire lliure.

Organitzacions ecologistes han elogiat el propòsit ja que consideren que les gallines engabiades, sense espai ni llum natural, tenen unes condicions de vida molt perjudicials per a la seva salut i de retruc, per la salut dels humans.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article