El Montseny restringirà l'accés de vehicles al parc davant l'afluència de visitants per la nevada

Els cotxes mal aparcats o estacionats al llarg de les carreteres BV-5114 i BV-5301 i els entorns de Santa Fe seran sancionats i fins i tot retirats si dificulten el pas


La direcció del Parc del Montseny ha alertat de possibles restriccions per als vehicles privats a les carreteres que travessen el parc com la BV-5114 de Campins a Santa Fe i Sant Marçal i la BV-5301 del municipi del Montseny al Brull per Collformic.

La decisió es va prendre davant la previsió d’una afluència important de visitants durant aquest cap de setmana. Diversos empleats informaran els conductors de l’estat dels estacionaments per evitar situacions de col·lapse. De la mateix forma els responsables de l’espai han informat que els vehicles mal estacionats o estacionats al llarg de les carreteres BV-5114 i BV-5301 i els entorns de la vall de Santa Fe seran sancionats i fins i tot, seran retirats si dificulten el pas de persones i d'altres vehicles correctament estacionats.

A causa de la neu i el gel estan tancades les pistes de Penyacans al turó de l'Home, la de la Guardiola a la Plana del Coll, a Forntmartina, la de Pedralba de Tagamanent al Bellver, la de Picamena al Clot de la Mora, la del Bellit al Pla de la Calma i la del Molar al Pla de la Calma.

El parc recomana a tots els visitants que respectin els senyals de prohibició d'accés a les pistes tancades així com d'estacionament als vorals que impedeix la normal circulació de vehicles o que obstaculitzin l'accés a cases particulars.

Font: ACN

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article