Premi a la millor iniciativa Remenja'mmm contra el malbaratament alimentari

Es poden presentar candidatures de restaurants fins el proper 31 de març


Remenja'mmm és un projecte impulsat amb l'objectiu de reduir el malbaratament alimentari en el sector de la restauració. Compta amb més de 100 restaurants adherits distribuïts per tot el territori, especialment a la zona de Barcelona ciutat, Terrassa, Sabadell, Vilanova i la Geltrú, Solsona i Sitges.

Per primer cop, el projecte Remenja’mmm convoca un concurs on es premiaran aquells restaurants que posin en pràctica les milloors accions per a reduir el malbaratament alimentari. El concurs forma part del projecte i es premiarà el restaurant amb la millor prevenció en aquest aspecte i compti amb sistemes originals de gestió dels aliments.

Fins al 31 de març es podran presentar les candidatures de restaurants, hotels o bars de menú adherits al projecte 'Remenja'mmm'. Per això cal inscriure's a www.remenjammm.cat amb les dades de l'establiment i la descripció de la bona pràctica que opta al premi.

Es valorarà la durada de l'acció, com incideix en la reducció, aprofitament o donació d'excedents alimentaris, l'efectivitat, l'impacte en la comunicació, la fase del cicle alimentari, la innovació i la integració amb d'altres accions.

L'adhesió a la campanya és totalment gratuïta, només requereix del compromís per part dels restauradors de compartir i fer partíceps als seus clients tot oferint els materials per implementar la campanya.

Un terç del total de la producció alimentària mundial acaba llençant-se i per això cal un canvi en consciència de tots els
agents que intervenen en el cicle alimentari.

Remenja'mmm és un projecte impulsat per Nutrició sense fronteres, Banc de Recursos, Rezero i grup GSR

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article