Presenten el 'Mercat del calçat sostenible'


En el marc de la II Fira del Consum Responsable que se celebrara aquest desembre a la Plaça de Catalunya de Barcelona, l'ong Setem presenta el seu nou projecte: El 'Mercat del calçat sostenible' en el que conviden a triar l'alternativa justa. Així els propers 24 i 30 de desembre els interessats podran adquirir sabates amb opció de seguir el seu rastre de fabricació, des del seu orígen. A banda, també es podran adquirir productes artesanals locals del sector del calçat, o fins i tot, triar el servei de reparació de sabates.

Amb el Mercat de Calçat sostenible, Setem vol donar a conèixer les vulneracions de la indústria transnacional del calçat i a la vegada oferir alternatives de consum que responguin a criteris de proximitat, comercialització justa, consum responsable, ecologia i sostenibilitat, entre d’altres. En el mercat trobareu productes ecològics, producció local i artesania, reparació de calçat i segona mà, a més de xerrades informatives i de sensibilització envers el sector del calçat.

El Mercat del Calçat Sostenible se celebrarà el dissabte 24 de desembre d’11h a 17h  i divendres 30 desembre de 16h a 20h a la pl. de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article