La Setmana de l'Emprenedoria vol donar visibilitat a les iniciatives d'autoocupació que es creen


Del 21 al 25 de novembre se celebra la segona edició de la Setmana de l’Emprenedoria, una iniciativa de l’Institut Municipal de Promoció d’Olot,  que pretén donar resposta i al mateix temps visibilitat a les persones que decideixen emprendre el seu negoci.  Entre la vintena d'activitats programades hi ha una xerrada de 'Celopan' youtuber olotí, una ponència sobre coworking o tertúlies entre diverses cooperatives per intercanviar experiències.

Del 21 al 25 de novembre, les activitats programades són de diferents tipus i temàtiques com formacions en eines TIC o elaboració de memòries de sostenibilitat, tertúlies entre cooperatives per conèixer les seves experiències, xerrades sobre diferents temes com la millor manera d’iniciar-se en les exportacions, el lideratge femení, noves maneres d’emprendre com el coworking, noves formes de finançament, els Bussiness Angels, la tertúlia entre Joves Empresaris de la Garrotxa (JEG) i estudiants dels instituts de la ciutat per parlar d’emprenedoria i tindran com a convidat a “Celopan” youtuber olotí i en una altre ocasió parlaran amb empreses i emprenedors de com reinventar-se dins el sector tèxtil.

La Setmana s’ha inaugurat aquest dilluns 21 de novembre amb la conferència de Judith Viader, directora general de Frit Ravich, a Can Trincheria (Olot). A l’entrada de l’edifici hi ha l’exposició “L’art d’emprendre” que es pot visitar fins al 30 de novembre. La Setmana de l’Emprenedoria finalitzarà amb la participació de la periodista Bibiana Ballbè, una jornada de networking/Speed Dating  que donarà a conèixer l’activitat de les empreses a la comarca i el lliurament de la 4ª Edició dels Premis 100% Emprenedors (divendres 25 de novembre a les 19 h a la Sala El Torín).

Aquesta setmana de l’emprenedoria s’organitza conjuntament amb el Consell Comarcal de la Garrotxa i les associacions empresarials Joves Empresaris de la Garrotxa i el Cercle EURAM. Es compta també amb el suport de la Diputació de Girona, Cambra de Comerç,  Secot i Olot Televisió com a mitjà col·laborador.

La Setmana de l’Emprenedoria forma part de l’ecosistema emprenedor que pretén afavorir el desenvolupament de noves activitats econòmiques i la generació d’eines i recursos per la millora i creixement de les existents.  Les activitats estan obertes a tothom. Per a més informació i programa detallat podeu trucar a  l’Institut Municipal de Promoció d’Olot al 972 260152.

Més informaciói programa

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article