Pastors s'organitzen per vendre carn directament al consumidor


Un grup de pastors de casa nostra ha creat el portal pasturem.cat des del que pretenen fomentar la venda directa de carn, llana, pells o productes làctics  al consumidor.
El projecte no només té l'enfoc de promoure el consum, sino que es proposa que aquest sigui responsable, per això, aquesta agrupació de productors promourà des d'aquesta web tots els valors de l'ofici de pastor, posant èmfasi en la vinculació que té aquest ofici i els seus ramats amb la preservació ambiental i, de passada, posar en valor els efectes socials i econòmics del consum de proximitat.

El grup de pastors que va posar en marxa el web pasturem.cat es va organitzar a través d'un grup de WhatsApp, el col·lectiu Enramats, que compta amb una cinquantena d'associats.

Des del web es pot visualitzar alguns vídeos d'explotacions dels productors a més de fer difusió de l'ofici de pastor. També proporciona el contacte amb associats de diferents punts de Catalunya. Una part del portal encara està per finalitzar però permet a l'usuari tenir accés directe a alguns dels productors associats i als productes que pot adquirir.


Més informació

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article