Mataró, capital de l'alimentació saludable, amb el Cómo Como Festival

El cap de setmana del 28 i 29 de maig, Mataró acollirà el Cómo Como Festival, una trobada estatal que, per primera vegada, reuneix els principals divulgadors i cuiners del món de l’alimentació saludable en un esdeveniment lúdic i ple de coneixement. Dins de la programació de l'esdeveniment gastronòmic es farà un recorregut acomanyats de la mà de vint xefs que cuinaran en directe tot tipus de plats i begudes sanes,
ecològiques i naturals. A banda, es programen conferències i debats d’altíssim nivell amb dotze ponents especialistes en alimentació saluda-
ble com ara la bioquímica Olga Cuevas, les nutricionistes Lucía Redondo i Carla Zaplana o el psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer.

Les zones Cómo Como són un recorregut per les tendències gastronòmiques que busquen maneres per alimentar-se millor. Totes tenen una base comuna: incrementar el consum de fruites i verdures, siguin crues, cuinades o en forma de sucs.

La directora del portal digital Etselquemenges, Núria Coll, és també la promotora del CCF, amb el suport d’empreses ecològiques del sector, com ara els Supermercats Veritas.

Al Festival s’hi podran menjar delícies elaborades amb superaliments, esmorzars nous com el púding de chía o un matcha chai, llavors i fruita seca en formats salats i dolços, arrossos, hamburgueses de cereals, makis saludables, etc.

Els cuiners són coneguts divulgadors del món de l’alimentació saludable: Consol Rodríguez, Javier Medvedovsky, Alf Mota, Elka Molker, Cristina Manyer, Sílvia Riolobos, Anna Grau, Lucía Gómez, Adriana Ortemberg, Cristina Muñoz, Marina Ribas, Gina Estapé, Mireia Galtés, Débora López, Marta Vergés, Leire Piriz, Elena Vidal i David Gasol.

A banda de les conferències i les parades de degustació, es duran a terme activitats com ara tallers de cuina per a nens a partir de tres anys, tallers d’alimentació per a esportistes, tallers de preparació al part i postpart i hi haurà un espai d’entreteniment per a infants de zero a tres anys.

Podeu consultar el programa complet de les conferències, activitats i totes les zones i cuiners a www.comocomofestival.com

No hi ha cap comentari

Comenta aquest article