2a edició de les jornades 'Compromís Social, Compromís d'Èxit' a Girona


La Fundació SER.GI organitza la segona "Jornada Compromís Social Compromís d'Èxit", en aquesta ocasió la jornada servirà per donar a conèixer les experiències de tres empresaris gironins Cayetano Pérez, director general de CityLift Ascensors, Miquel Pous gerent de Grup Pous i Carme Sala gerent-CEO de Sistemes CAT, amb els qui el públic tindrà l'oportunitat de conèixer trajectòries marcades per l'èxit professional i personal, resultat de conduir les competències i les experiències vitals cap al compromís social.

Per la Fundació SER.GI el mecenatge és una eina que permet mostrar el compromís de les empreses amb la societat i el seu entorn. Els projectes que l'entitat duu a terme i que tenen com a objectiu reduir les desigualtats socials, estan oberts a la iniciativa privada, amb el propòsit que les empreses també es puguin vincular als valors de compromís social de l'entitat.

L'any passat va celebrar-se la primera edició. En aquella ocasió els convidats van ser diferents empresaris amb trajectòries marcades per l'èxit professional i personal, com Salvador Garcia, conseller delegat del Diari ARA, Anni Sánchez, directora d'Activa Mutua Girona i Isabel Sánchez, directora regional nord de Triodos Bank.

La jornada tindrà lloc el proper dimecres 16 de març a l'Espai Caixa de Poeta Marquina, Girona, a 2/4 de set del vespre.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article