El Tercer Sector Ambiental de Catalunya posa en marxa la campanya “Jo sóc donant ambiental”


Es tracta d'impulsar la col·laboració ciutadana amb les ONG ambientals i proposa més d'una cinquantena de projectes amb impulsats per diverses organitzacions ambientals de Catalunya

La nova campanya de l’Obrador del Tercer Sector Ambiental (O3SAC) es diu "Jo sóc donant ambiental" i està destinada a animar la gent que té ganes de protegir i millorar el medi ambient.
Per aconseguir-ho, posa a l'abast de tothom un ampli ventall de formes de participació, en total més de 50 projectes impulsats per 47 entitats ambientals de Catalunya.
Amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca de les entitats ambientals i incentivar les donacions, l’O3SAC amb el suport de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa aquesta campanya.
Cal destacar que Catalunya compta amb unes 220 entitats que treballen per millorar l’estat del medi ambient i la sostenibilitat.
L'O3SAC treballa en la xarxa i les aliances de les entitats ambientals, en la innovació per la millora de la gestió d'aquestes entitats i promoure accions d'incidència política i social.
Entre d'altres, podeu trobar algunes de les entitats ambientals més actives de casa nostra com XVAC - Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya, Xarxanet Associacionisme Societat Catalana d'Educació Ambienta,l - SCEA Fundació Emys Acciónatura Associació de Naturalistes de Girona PTP · Promoció del Transport Públic

Més informació

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article