Triodos Bank lliura 161.000 euros de donacions de clients a 23 ONG


 Més de 11.000 clients del banc ètic europeu Triodos Bank han decidit renunciar durant aquest any a una part o tota la rendibilitat d'algun dels seus productes d'estalvi per donar-la a una entitat sense ànim de lucre . Aquesta xifra suposa un increment de més del 15% respecte al nombre de clients donants de 2014.

El banc canalitza les donacions dels seus clients a través de la Fundació Triodos, entitat sense ànim de lucre vinculada a Triodos Bank amb l'objectiu de facilitar a persones, empreses i organitzacions un ús responsable dels diners i fomentar la consciència sobre els diners de donació. El 2015, la Fundació Triodos ha lliurat més de 161.000 euros en donacions a 23 organitzacions sense ànim de lucre que treballen en els àmbits social, mediambiental i cultural a l'estat espanyol. Es tracta d'organitzacions que, igual que Triodos Bank, consideren els diners d'estalvi i donació com un instrument eficaç de transformació social gràcies a la suma de moltes decisions individuals.

La Fundació Triodos és una entitat sense ànim de lucre vinculada a la banca ètica Triodos Bank. Promou l'ús responsable dels diners i serveix d'instrument per a fomentar la donació com a mitjà de transformació social. La Fundació Triodos obté els seus recursos directament a partir de les seves pròpies activitats i serveis i les donacions de clients del banc.

Triodos Bank és un banc europeu independent fundat el 1980, referent en banca ètica i sostenible. Desenvolupa un model de negoci bancari que combina la rendibilitat financera amb la rendibilitat social i mediambiental. A més, informa amb total transparència sobre les empreses i projectes que finança amb l'estalvi dels seus clients.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article