Fira del Consum Responsable a Barcelona

Fins el 4 de gener encara sou a temps de visitar la Fira del Consum Responsable que s'ha instal·lat a plaça de Catalunya. Aquesta primera edició de la fira basada en l'economia social i solidària és organitzada per l'ajuntament de Barcelona i pretén donar difusió de productes, serveis i activitat empresarial

Del 19 de desembre al 4 de gener la plaça de Catalunya és l’escenari de la I Fira de Consum Responsable (Economia Social i Solidària), organitzada pel Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum de l’Ajuntament de Barcelona.

A la fira es mostraran projectes, entitats i empreses que promouen l’economia i la transformació socials i proposen un canvi del model socioeconòmic. Aquests projectes impulsen l’economia de proximitat, arrelada als barris, als districtes, a la ciutat i al país, la que no es deslocalitza i s’orienta a satisfer les necessitats, les aspiracions i, fins i tot, els desitjos de les persones i els territoris.

A la fira hi ha un espai per a activitats i estands des dels que s'exposen més de 60 projectes que abastarà una bona part dels àmbits de l’economia social i solidària: alimentació, roba, cultura i coneixement, restauració, formació, comunicació i informació crítica, lleure i turisme responsable, finances i assegurances ètiques i cooperatives, salut i cures, energia i telefonia responsable i altres serveis, com els que ofereixen fundacions i empreses d’inserció sociolaboral.

Les persones visitants, per tant, podran gaudir d’una mostra àmplia i diversa de productes d’alimentació, artesania, tèxtil i complements, llibres i publicacions, cosmètica, serveis d’energia i telefonia, antiguitats, discs de vinil, pintures, jardineria de Nadal i, fins i tot, bicicletes de segona mà. Al punt d’informació de la fira (a l’espai d’activitats) trobareu informació de les àrees de l’Ajuntament de Barcelona que la promouen: Comerç, Drets Socials i el Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum.

No hi ha cap comentari

Comenta aquest article