Nou curs d'elaboració de formatges a Torre Marimón

A partir del 20 de gener l'IRTA ofereix la possibilitat a interessats en el món del formatge d'inscriure's al nou curs d'elaboració de formatges que es farà a la Torre Marimón de Caldes de Montbui. Es tracta d'oferir les eines necessàries als futurs professionals del sector i també de donar l'oportunitat a restauradors, comerciants i consumidors de conèixer més d'a prop tot el que fa referència al sector formatger i la seva especialització.

L’IRTA de Torre Marimon (Caldes de Montbui) organitza i acull de nou aquest curs pel 2016, en la seva edició número 36.

L’objectiu del curs d’elaboració de formatges és contribuir a la formació de futurs professionals del sector formatger, millorant així la professionalitat dels elaboradors i complementant l’aprenentatge dels estudiants de l’entorn agroalimentari i agropecuari.

D’altra banda, també pot convertir-se en una oportunitat pels restauradors, botiguers, distribuïdors, consumidors i públic en general que vulgui descobrir el món dels formatges i altres productes lactis, i que n’estiguin interessats professionalment o culturalment.

El curs es presenta en 2 modalitats (podeu consultar els detalls als enllaços de cada modalitat):

· Horari partit de tardes

Del 20 de gener a l’11 de maig de 2016, de 16.00 a 20.00h.

· Horari intensiu

Del 30 de maig al 10 de juny de 2016, de 9.00 a 13.00h i de 15.00 a 19.00h

El termini de presentació de les inscripcions clourà un cop es cobreixi el número de 20 places.

Més informació

No hi ha cap comentari

Comenta aquest article