A finals de novembre arriba la segona edició del BCN Ethical Fashion Fest


L'associació Moda Sostenible Barcelona és la impulsora d'aquest certamen que aplega dissenyadors de moda, proveïdors, tallers de confecció, distribuïdors, botigues, periodistes i consumidors que tenen com a objectiu que la moda sigui també un sector més responsable tan a nivell social com ambiental i dóna recolzament a iniciatives que promoguin el consum de roba sostenible.

Quant a Bcn Ethical Fashion Fest (BEFF), la primera edició es va celebrar el novembre de l’any passat a l’Arts Santa Mònica, i la segona se celebrarà els propers 28 i 29 de novembre a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona. En breu sabrem més detalls de l'esdeveniment.

L’associació  Moda Sostenible Barcelona que va néixer el desembre de 2013, té actualment 100 socis, està plena de persones que dediquen el seu temps i energia a canviar les regles del sector, i la seva presidenta és Virginia Rondeel, dissenyadora especialitzada en upcycling. Com a consumidor amb ganes de canviar el món també pots fer-te soci. En aquest terreny, Barcelona ha estat pionera una vegada més dins de l’Estat espanyol, on també han sorgit més recentment associacions semblants, com Moda Sostenible d’Andalusia o la que s’està gestant a Madrid.

Amb l’objectiu de sensibilitzar la societat sobre els avantatges de la moda sostenible així com potenciar i estimular la seva creació, producció, venda i ús, l’associació organitza passarel·les, conferències i xerrades, showrooms, sessions de networking o tallers vinculats a la sostenibilitat en el món de la moda. Des de la seva creació, l’associació ha liderat, amb la col·laboració d’altres actors, els esdeveniments de més difusió de slow fashion fets a Barcelona.


Més informació:

cucdecol.com



Moda Sostenible Barcelona

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article