'La caixa del jardiner' posa fàcil conrear un petit hortet al balcó

'La Box a planter', que és el seu nom  original en francès, és una idea de negoci que va promoure una estudiant de l'escola francesa d'emprenedors Skema. Es tracta d'una caixeta que arriba als subscriptors de la iniciativa per correu ordinari i que conté 5 sobres amb llavors de les hortalisses o vegetals de temporada, juntament amb un manual per als no experimentats i un petit obsequi que servirà per convertir el balcó, les torretes o el marc de la finestra en un hort envejat pels veïns.

'La caixa del jardiner' conté varietats de llavors fàcils de conrear en un balcó, ecològiques i de varietats tradicionals o recuperades. Una fórmula que cada dia té més adeptes i ajuda a conèixer el procés de creixement dels vegetals i a poder fer una collita de productes ecològics al nostre balcó.
Ser soci de la iniciativa permet conrear hortalisses i verdures durant tot l'any ja que periòdicament es van rebent les llavors que pertoquen per època de l'any.
La promotora de la idea, Julie Spolmayeur, assegura que després de plantar, regar i mimar les llavors, és un nou plaer poder-los consumir i saborejar.
Les varietats es seleccionen per permetre una bona combinació al jardí perquè les plantes s'ajuden entre si i es protegeixen de plagues d'insectes.
La caixa, realment, ocupa tan poc que es pot rebre a través de la bústia de correu ordinari i el preu és de voltant de 15 euros.
Si això de conrear i tenir cura d'un hort se'ns fa massa ferragós, sempre hi ha l'opció de fer-li un bon regal a un amant de la jardineria o d'horticultura
carme pla
2.


En aquest enllaç podeu trobar els diversos tipus d'abonaments i com fer-se soci.

http://laboxaplanter.com/abonnement-box-jardinage/

  • 0
  • 0
Maria Terrassa
1.

M'agradaria saber com puc posar-m'hi en contacte per rebre la caixa de llavors

  • 1
  • 0

Comenta aquest article