2n Mercat d'Estiu de Vins i Caves Catalans


Més de 40 referències de vins i caves catalans es presentaran durant la segona edició del mercat d'estiu que se celebrarà enguany el 13 de juny als jardins de la Universitat Pompeu Fabra.

Al Mercat hi podreu trobar cellers de les diferents denominacions d'origen catalanes i l'entrada al Mercat permetrà al visitant disposar de tastos il·limitats, és a dir, que al Mercat es podran tastar les més de 40 referències que s'hi presenten.

L'activitat es desenvoluparà a l'aire lliure, als Jardins de la UPF de Barcelona (campus de la Ciutadella), de les 5 de la tarda a les 10 de la nit, els assistents tindran la possibilitat de tastar i conversar amb els elaboradors de vins i caves presents. El preu d'entrada és de 15 €, i 12 €  si es compra de manera aniticipada. Amb l'entrada es podran degustar els més de 40 productes que oferiran els cellers i també donarà la possibilitat de participar en un concurs organitzat per Vidirecte que premia amb dues nits per a dues persones a l'Hotel de quatre estrelles del Celler Buil i Giné (Priorat).

Vidirecte.cat organitza el 2n Mercat d'Estiu de Vins i Caves Catalans amb la col·laboració del Club TR3SC i el Diari ARA.

Els cellers participants són:

Finca Parera


Buil & Giné

Castell d'Age


Dascavives

Visendra

ÀridVins

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article