'Bicicletes vs. Cotxes' un documental sobre l'activisme a favor de la bicicleta en l'entorn urbà


'El Documental del Mes' estrena el proper 4 de juny el treball 'Bicicletes vs. Cotxes', una pel·lícula del director suec Fredrik Gertten que aborda l'activisme pro-bici en entorn urbà i analitza els interessos de la indústria automobilística per dificultar l’establiment de la bicicleta com a principal mode de mobilitat urbana a les principals ciutats de tot el món.

El 4 de juny a les 20 hores els Multicines Aribau de Barcelona estrenaran la pel·lícula ‘Bicicletes vs. Cotxes’ a Catalunya. Un documental de Freridk Gertten sobre el poder de la bicicleta com a eina de canvi mediambiental i social en un món altament condicionat pel pes de la indústria automobilística, que inverteix milions de dòlars cada any per afavorir els seus propis negocis. Un David i Goliat modern on el terreny de lluita és el nostre planeta

El 'Documental del Mes' és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l'any i del territori. La iniciativa pretén acostar el gènere documental al màxim nombre d'espectadors possible i incrementar la presència del documental a les pantalles cinematogràfiques, cada mes s'estrena una pel·lícula documental internacional de qualitat, de temàtica i procedència diversa, a 56 sales de Catalunya, la resta de l'Estat espanyol, Xile i Colòmbia.

En aquest enllaç podreu trobar totes les projeccions programades.



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article