Nokadi, una app que incorpora totes les targetes de fidelització al mòbil


Una de les estratègies de màrqueting que més acceptació han trobat entre els consumidors és la d'aprofitar les avantatges que ofereix la fidelització a establiments que visitem sovint i els descomptes i les promocions que ens proposen si som titulars d'una targeta de la marca. L'inconvenient és la col·lecció de plàstics que se'ns acumula al bitlleter, que ocupen espai i que sovint no trobem quan les necessitem. Amb l'app de Nokadi es poden digitalitzar totes aquestes targetes.

Aquesta aplicació per smarphone permet digitalitzar totes les targetes de fidelització, de manera que estalvia espai en el bitlleter.  Nokadi també permet reunir cupons i localitzar ofertes en establiments propers de manera que el mòbil emmagatzema aquesta informació i es pot utilitzar quan calgui.
L'aplicació permet carregar un nombre il.limitat de targetes, siguin o no partners de Nokadi app. L'aplicació és gratis i la trobareu disponible tan per iOS com per Android.
Els promotors de l'app destaquen l'avantatge de la seva app en base a l'adaptació i eficàcia per a qualsevol model d'empresa, tan per pimes com per a grans companyies.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article