Som Energia preveu que aquest 2015 ja donarà servei d'electricitat a 30.000 llars i empreses.


Som Energia, la cooperativa que construeix un model energètic renovable en mans de la ciutadania des de la participació i la transparència,  a punt de reunir 20.000 socis i sòcies d'arreu de l'Estat Espanyol, realitza l'Assemblea General aquest dissabte 9 de maig per mostrar els resultats, econòmics i socials, de l'exercici 2014 i presentar la iniciativa "Generation kWh", de generació col·lectiva d'energia renovable.

Durant l'Assemblea de la cooperativa Som Energia, es farà un repàs de l'exercici econòmic i social de l'any 2014 i es presentarà el pressupost del 2015, any en el què es preveu facturar més de 15 milions d'euros (fet que suposa un increment del 66 % respecte l'any anterior), així com donar servei a 30.000 llars i empreses d'arreu de l'Estat.

Al llarg de la jornada es presentarà "Generation kWh", una innovadora proposta per impulsar de forma col·lectiva projectes de generació renovable, on el retorn de la inversió serà en kWh a la factura de les persones usuàries que hi participin.  També es presentarà l'evolució dels canvis aprovats a la darrera Assemblea General pel que fa a la tarifa elèctrica i al nou sistema de facturació i es decidirà, de forma conjunta, les accions a les quals destinar el Donatiu Voluntari que algunes persones consumidores cedeixen a la cooperativa.

L'Assemblea General es realitzarà simultàniament a 19 ciutats de l'Estat connectades via videoconferència. En relació a l'any passat, s'han afegit 3 seus més, amb la voluntat de facilitar la participació directa dels socis i sòcies de la cooperativa.

La seu central estarà a Girona, a l'Auditori de l'Edifici Narcís Monturiol del Parc Científic i Tecnològic de la UdG, des d'on es realitzarà la retransmissió en directe a les altres seus. Durant la jornada s'alternaran les connexions per donar espais de debat a les diferents seus.  Mitjançant eines 2.0 es recolliran les aportacions perquè un cop el Consell Rector les gestioni, es puguin realitzar les votacions simultànies i en directe a tot el territori.

L'Assemblea General és l'òrgan de decisió de la cooperativa i l'espai on els socis i sòcies exerceixen el seu dret a vot per definir les línies estratègiques de la cooperativa per assolir els objectius de transformació social i activitat econòmica que es tenen fixats.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article