20a Fira i Mercat de la Terra aquest cap de setmana a Barcelona


El Passeig Lluís Companys serà el marc una vegada més de la Fira i Mercat de la Terra que organitza la ciutat de Barcelona i l'Associació Dia de la Terra (Catalunya). El certemen arriba a la seva 20a edició i manté l'esperit  i reivindica comportaments més respectuosos, cooperatius i solidaris. El Mercat de la Terra potencia la producció local de bens i serveis i acull entitats  que d'alguna manera volen cridar l'atenció per denunciar les agressions que la societat moderna exerceix sobre sistemes naturals i socials.

Totes les entitats que participen al 20ena Fira per la Terra - Mercat de la Terra han signat abans el document 'La Carta de la Terra'.

La Fira per la Terra - Mercat de la Terra no permet la participació de persones i/o entitats que practiquin la revenda de productes. En canvi, dóna suport a tota mena de producció artesana local respectuosa amb les persones i la natura.

El Dia de la Terra és avui un esdeveniment anual a moltes comunitats. Les campanyes de la ’Earth Day Network’ (la Xarxa Internacional del Dia de la Terra) encaren les preocupacions ambientals internacionals i donen la oportunitat als individus i a les comunitats de centrar-se en els problemes ambientals locals i les seves solucions. Aquesta diada representa una oportunitat d’or per crear noves xarxes per a l’acció, o per eixamplar i reforçar les existents. A cada comunitat local, el Dia de la Terra és una excel·lent manera de fer trobar la gent per un propòsit comú, conduint cap a la materialització de grans projectes amb beneficis duradors.

El Mercat de la Terra se celebra avui 25 i demà 26 d'abril al Passeig Lluís Companys de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article