Compartir una Audi entre veïns?

Audi Unite, aquesta és la promoció que ha llançat la marca d'automòbils Audi a Suècia. Es tracta d'una fórmula que facilita compartir cotxe en una xarxa privada d'amics, de companys de treball o de veïns. Una iniciativa que permet la identificació de cada conductor de manera que s'efectua una facturació mensual automatitzada i la coordinació de l'ús a través d'una aplicació de mòbil. Una fórmula que busca reduir el trànsit a les ciutats, però també alleugerir de les càrregues que suposa la propietat d'un cotxe.

Audi Unite, és un servei híbrid que permet compartir un cotxe (fins a 4 persones durant 2 anys) i és aplicable a qualsevol model d'Audi. De moment la iniciativa només es portarà a la pràctica en determinades ciutats sueques. Els titulars de la xarxa d'usuaris pagaran mensualment una part de lloguer, d'assegurança i manteniment a més de la gasolina que hagin consumit. Els costos es controlen a través d'un mapa personalitzat que cada conductor té. Tot plegat es coordina a través d'una aplicació per iPhone que permet a cada conductor localitzar el cotxe i reservar quan està lliure. La clau que permet l'accés electrònic al vehicle també dóna dades de qui condueix el cotxe a cada moment i l'estona que l'utilitza.
Amb aquesta promoció, la marca assegura que no només es pot assolir la reducció del trànsit rodat a les grans ciutats sinó també lliurar als conductors de la majoria de servituds que comporta la propietat de l'automòbil.
El servei compta amb suport personalitzat pel client, assegurança a tot risc, neteja mensual del vehicle, canvi de pneumàtics en funció de l'estació de l'any i l'assistència en carretera les 24 hores del dia.

No hi ha cap comentari

Comenta aquest article