Distintius a restauradors Slow Food 2015

Un any més ha arribat l'hora de lliurar el distintiu km0-Slow Food als restaurants de Catalunya que han apostat pels aliments de proximitat, aliments nets, bons i justos. Enguany l'acte de lliurament de plaques tindrà lloc el proper dilluns 23 de febrer del 2015 a Gallecs (Vallès Oriental). Durant la jornada que es donen aquests reconeixements, és tradició dur a terme el Mercat de la Terra que estarà actiu des de les 10:00 del mati i que comptarà amb més de 40 petits productors vinculats al moviment Slow Food. Entre els actes programats, en destaca  la presentació del llibre d'en Pep Salsetes "La Cuina del Vallès", un recull de receptes recuperades a la comarca, conduït per en Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia.

La presentació de l'acte del lliurament dels distintius als cuiners anirà a càrrec d'en Pep Palau, director del Fòrum Gastronòmic i els lliuraran els reconeguts cuiners Fermí Puig i Ramon Parellada, dues persones del món de la restauració molt arrelades al nostre territori.

Després del lliurament dels distintius tindrà lloc el dinar que oferiran els cuiners dels restaurants Km0-SlowFood del Vallès que posarà en valor els productes de la comarca, sobretot pel que fa a la promoció de la recuperació de varietats antigues llegums del Vallès.


PROGRAMA LLIURAMENT DELS CARGOLS 2015 - Dilluns 23 de Febrer del 2015

09.30h   Trobada i acreditacions a la plaça de l'església de Gallecs

10.00h   En Pep Salsetes ens farà entra en calor donant-nos la benvinguda amb "L'Escaxarrutat"

10.00h   Mercat de la Terra de productors vinculats a Slow Food de Catalunya.

11.30h   Presentació del llibre "La Cuina del Vallès"  d'en Pep Salsetes amb la col·laboració d'en Toni Massanés

12.30h   Assemblea de cuiners i restaurants Km0-SlowFood Catalunya

13.00h   Lliurament de plaques als restaurants Slow Food km0 2015 a càrrec d'en Fermí Puig i Ramón Parellada. L'acte el presentarà en Pep Palau.

14.00h   Dinar a la plaça de l'església de Gallecs vora els focs i el caliu de la nostra terra. Oferirem un "Passeig pel Vallès" a càrrec dels restaurants Km0-Slow Food del Vallès. Preu del dinar: 25€

17.00h   Final de Festa amb el grup musical Aires del Montseny, balls tradicionals del Vallès.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article