App de l'Enogia amb més de 100 cellers de Tarragona

Després del llançament a principis d'any de l’Enoguia Cellers de Tarragona en versió paper, arriba ara la versió app per a mòbils. L'aplicació inclou les set denominacions d'origen de la província de Tarragona: DO Conca de Barberà, DO Montsant, DO Penedès (Tarragona), DOQ Priorat, DO Tarragona, DO Terra Alta i DO Catalunya.
La nova app es troba ja disponible per a iPhone i Android i es pot descarregar de forma gratuïta des dels seus respectius markets.

L'aplicatiu de la Enoguia és una eina indispensable per a tots els amants de l'enoturisme que desitgen conèixer la riquesa vinícola, gastronòmica i cultural d'una de les zones d'Espanya amb més tradició i qualitat vitivinícola.
Entre les principals característiques de l'aplicació cal destacar el sistema de geolocalització que permet cercar els cellers més propers a la ubicació de l'usuari utilitzant tecnologia GPS: "hem donat molta importància al geoposicionament ja que molts cellers es troben en llocs amb accessos complicats i per solucionar-ho hem geoposicionat manualment cada celler amb les seves coordenades, perquè arribar fins a ells deixi de ser un problema", comenta Óscar Manrique, director de Nimia Comunicació empresa editora de l’Enoguia.
A més de la característica anterior, la versió app compta amb totes les dades necessàries per concertar una visita directament amb el celler: horaris, preus, idiomes, vins a tastar... i altres utilitats com poder compartir directament a Facebook i Twitter la visita que en aquest moment estàs realitzant.

No hi ha cap comentari

Comenta aquest article