Música en viu a casa gràcies a la plataforma concertenappart.com


El consum col·laboratiu s'imposa en tots els àmbits, en aquest cas ens fixem en la plataforma francesa concertenappart.com que ofereix la possibilitat d'organitzar un concert amb grups locals a domicili. Amb aquesta iniciativa es permet promoure i donar feina a grups locals de diverses ciutats del país veí de manera directa i, d'altra banda, els músics tenen la garantia que qui assistirà a aquests concerts íntims estarà interessat en escoltar-los. El portal ofereix una base de dades en funció de la ciutat, del nivell de decibels dels grups, del nombre d'artistes o del tipus de música.

La sala d'estar del domicili o el jardí es poden convertir en un espai per a un concert efimer.  La plataforma concertenappart.com connecta grups de música locals amb les persones que desitgin utilitzar el seu apartament, casa o jardí com a punt de concert. Des del jazz fins al rock o música clàssica, n'hi ha per a tots els gustos. Els amfitrions contacten directament amb els músics i trien la forma de pagament: preu fix o el que en el portal anomenen chapeaux (barret) on es cobrarà el que voluntàriament contribueixi l'audiència.

Concertenappart.com ofereix així una nova fórmula de descobrir música i renova l'experiència del concert. Els músics tenen l'oportunitat d'actuar  fora del marc tradicional dels bars o sales en què el públic no sempre els escolat i aquí tenen l'oportunitat de tocar per a les persones que estan realment interessats en ells. Una oportunitat per conèixer i establir una relació especial i íntima amb la seva audiència.

concertenappart.com

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article