Sweet Books, moments dolços per assaborir un bon llibre


Els amants de la literatura i dels llibres tenen l'oportunitat de passar una bona estona mentre trien llibres de segona mà a la llibreria gironina Sweet Books. Edicions que ja no s'han tornat a repetir, llibres descatalogats, autors clàssics que ve de gust tornar a assaborir es poden trobar al petit local del carrer de les Ferreries Velles, al barri Vell de Girona. Un espai reduït que, a més,  comparteixen amb la venda de llaminadures. El traductor Ernest Riera i la gestora cultural Olga Vila, impulsors del projecte, han buscat la innovació que combina llaminadures amb moments dolços de lectura. En poques paraules ens expliquen el seu objectiu: "La nostra intenció amb Sweet Books és recuperar llibres i posar-los a l'abast dels lectors una altra vegada, donar més recorregut a títols que ja no tenen lloc a les llibreries de novetats, i oferir-los a uns preus assequibles per a tothom".

Una nova i singular llibreria, Sweet Books, fa poc més de sis mesos que es va inaugurar a Girona, els promotors, busquen donar una nova vida als llibres ja llegits, vendre dolços, senzillament, o seguir oferint concerts de petit format com el de blues del maig passat, amb Pau Morales i Nacho Mensua.
Abans d'inaugurar la botiga el desembre passat, Riera i Vila freqüentaven mercats de llibres de segona mà. "Vam començar a anar-hi per treure'ns sobrants de casa i de seguida vam veure que ens agradava i vam pensar a fer-ho de forma més seriosa", destaca el traductor gironí. A més dels llibres per a adults, i aprofitant l'oferta de caramels i gominoles, també potenciaran la venda de llibres infantils.

Fcbook https://www.facebook.com/sweetbooksgirona/info

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article