La Cuina del Món torna aquest any a la plaça Navas

La mostra gastronòmica celebra la seva dotzena edició els dies 4 i 5 de juliol a la plaça Navas del Poble-sec.
Per dotzè any consecutiu, els fogons de La Cuina del Món tornen a encendre’s per delectar-nos amb especialitats culinàries d'arreu del món.
La Cuina del Món és un projecte sociocultural del Districte de Sants-Montjuïc que es duu a terme amb la col·laboració de la Direcció del Programa d’Immigració i el Diàleg Intercultural i està gestionat per la Coordinadora d'entitats del Poble-sec, organització que treballa en diferents projectes socials per afavorir la convivència al barri.

Des del mes d'abril, 35 alumnes de tots els continents han participat cada dissabte en un curs de tècniques culinàries al Centre Cívic El Sortidor. Al final del curs, amb tot el coneixement adquirit, els participants surten al carrer per oferir un tastet de cadascun dels països que representen: Veneçuela, Brasil, Equador, Cuba, Colòmbia, Mèxic, República Dominicana, Palestina, Síria, Indonèsia, Pakistan, Xina, Espanya, Catalunya, Itàlia, Senegal, Ghana, Nigèria i Marroc.
Esteu convidats a portar-vos la vostra vaixella per tal de reduir encara més la petjada d’aquest esdeveniment que, des de fa anys, aposta per a la vaixella compostable i el reciclatge.
Per als més petits hi haurà cada dia un taller de cuina per a infants. Divendres 4 amb la Cristina Vicentini del projecte A Taula! del Centre Cívic el Sortidor farem i menjarem ratolins de maduixots, i dissabte 5 amb l’IE Bhaktivedanta Barcelona unes pilotetes hindú de dos colors.

Programació Mostra gastronòmica La Cuina del Món 2014

Divendres 4 i dissabte 5 de juliol de 2014 a la plaça Navas
de 18.00 a 19.30 h
MINIXEFS. Taller de cuina per a infants.
En col·laboració amb el projecte A Taula! del Centre Cívic El Sortidor (divendres 4) i l’IE Bhaktivedanta Barcelona (dissabte 5).
de 20.30 a 23.00 h
MOSTRA I DEGUSTACIÓ DE PLATS D'ARREU DEL MÓN
cuinats pels alumnes del curs La Cuina del Món:
plats tradicionals d’Àfrica, Amèrica Central, Amèrica del Sud, Àsia i Europa.

No hi ha cap comentari

Comenta aquest article