"Peixos " De la mar al llenç... buscant la reflexió


En el marc del desè aniversari de Slow Food del Garraf i Penedès, aquest divendres 23 de maig es presenta l'exposició "Peixos", de l'artista Maria Pou . Amb el lema "de la mar al llenç, i del llenç a la taula" la intenció de la mostra és poder crear un moment de reflexió sobre la importància de la pesca sostenible i el poder prendre consciència de quins tipus de peixos estem consumint, tant a les nostres cases com als restaurants.

La inauguració de la mostra serà a les 19h, durant la qual Quebo MarketPlace oferirà un aperitiuelaborat per a l'ocasió, que anirà acompanyat d'un xarel·lo de Finca Viladellops i de mostosecològics Suc de Vida .
La mostra està organitzada per Slow Food del Garraf i Penedès, juntament amb Quebo MarketPlace , i compta amb la col·laboració d’Art Sitges, Finca Viladellops i Suc de Vida.
Slow Food és una associació ecogastronòmica sense ànim de lucre que promou una "nova gastronomia" entesa com a expressió de la identitat i la cultura. És va fundar al 1989 per contrarestar la fast food i la fast life, impedir la desaparició de les tradicions gastronòmiques locals i combatre la falta d'interès general per la nutrició, pels orígens, pels sabors i les conseqüències de les nostres eleccions alimentàries .
Defensa el plaer vinculat a l'aliment , reflexiona sobre l'educació del gust i el dret a gaudi amb un nou sentit de responsabilitat, tenint en compte l'equilibri amb l'ecosistema, la defensa de la biodiversitat i el compromís ètic amb els productors.
Actualment, compta amb més de 100 mil membres, en 1.500 convivia Slow Food distribuïts en 160 països.

L'exposició: serà oberta fins el 30 de juny.
Lloc : Quebo MarketPlace ,
c/Francesc Gumà 7 (Sitges)

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article