Estrena a Barcelona del documental 'OMG:Organisme Modificat Genèticament'


El Documental del Mes presenta el proper dijous 8 de maig als Cinemes Aribau Club de Barcelona, l'estrena del documental “OMG: Organisme Modificat Genèticament”, una historia sobre les tècniques emprades actualment per la indústria alimentaria, sobre el conreu i patent de llavors transgèniques i, en conseqüència sobre els aliments que mengem. El film vol investigar sobre els efectes que pot causar el consum d’aliments transgènics en la salut personal i en la salut del planeta i posa èmfasi en la poca informació que tenim d’aquests efectes i com això repercuteix en la nostra llibertat d’elecció si consumir aliments transgènics o orgànics.

El Documental del Mes té com a objectiu acostar el gènere documental al màxim nombre d'espectadors possible i incrementar la presència del documental europeu a les pantalles cinematogràfiques. Des del 2009, el projecte 'El Documental del Mes' treballa per augmentar el nombre de sales que vulguin programar cinema documental de qualitat i obrir el documental a nous públics, en concret el dels adolescents per tal de donar-los a conèixer una nova forma de consum cultural i d’entreteniment de qualitat.

Amb aquesta finalitat, el primer dijous de cada mes, l'empresa estrena una pel·lícula documental de qualitat, de temàtica i procedència diversa, a 45 ciutats de Catalunya, País Valencià, Illes Balears i la resta de l'Estat espanyol.

Sobre:'OGM:Organisme modificat genèticament'

El director Jeremy Seifert és un pare preocupat que viatja a la recerca de respostes: com afecten els transgènics els nostres fills,  la salut del nostre planeta i  la nostra llibertat d'elecció? Seifert es posa a prova: és possible rebutjar el sistema alimentari actual, o hem perdut quelcom que ja no podem recuperar? 'OMG Organisme modificat genèticament' mostra el viatge del director des de la taula del menjador de la seva família passant per Haití, París o Noruega, fins al vestíbul de l'empresa proveïdora de productes químics per a agricultura Monsanto, de la qual és expulsat sense contemplacions. En el camí, aprofundirà en una qüestió que cada vegada suscita més preocupació entre els ciutadans de tot el món: sabem  què mengem? Podeu veure trailer a peu de pàgina.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article