Nova directiva europea sobre drets dels consumidors


El proper juliol entra en vigor una nova directiva europea sobre drets dels consumidors. La nova legislació reforça la protecció dels consumidors en àmbits com el comerç electrònic, la publicitat, les devolucions i els serveis d'atenció al client.

El cap d'unitat adjunt de Drets dels Consumidors de la Comissió Europea, Gösta Petri, participarà en una jornada per presentar la nova directiva a Barcelona.

L'aplicació de la nova directiva europea sobre drets dels consumidors Quan: divendres, 25 d'abril a les 13h On: Auditori del Col•legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona - CETIB (Consell de Cent, 365. Barcelona)

La presentació es farà en el marc d'una jornada sobre la llei de consumidors i usuaris organitzada per Adigital (Asociación Española de la Economia Digital). L'acte servirà també per donar el tret de sortida a la campanya 'Fes servir els teus drets com a consumidor' que ha impulsat la Comissió Europea per tal d'informar els ciutadans sobre com els protegeix la legislació a l'hora de fer les seves compres o adquirir serveis.

 

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article