App que rep les ofertes d'ocupació en el mateix moment que es publiquen

En els darrers temps s’ha disparat el nombre d’apps dedicades a la carrera professional, en destaquen les aplicacions que poden ampliar les oportunitats d’èxit en el desenvolupament professional. Una d'aquestes és Jobeeper: funciona com a metacercador, és a dir, redirigeix al website on es troben les ofertes de feina que filtren les alertes configurades. A més de poder definir quan es vol rebre l’alerta, permet trobar els contactes de la xarxa professional Linkedin que treballin a l’empresa on està la vacant. Té un abast de 38 països.

L'aplicació rastreja els diferents portals d'ocupació i envia al mòbil dels usuaris les ofertes que més s'adapten al seu perfil professional.
Amb ofertes disponibles en 38 països, l'aplicació pretén simplificar i fer més amena la cerca de feina.

Internet s'ha convertit en una eina necessària, per no dir indispensable, a l'hora de buscar i trobar feina. Així, són molts els portals a la xarxa que assisteixen a l'usuari a l'hora de trobar les diferents ofertes de treball a les quals poden optar. No obstant això, aquests portals són cada vegada més abundants, per la qual cosa l'usuari pot arribar a confondre's davant la gran quantitat de pàgines web existents que ofereixen el mateix servei.

Per fer que la cerca de feina sigui una tasca més senzilla neix Jobeeper, una aplicació gratuïta que pretén ajudar a la gent que es troba buscant feina, simplificant i fent més amena aquesta cerca.

L’app, disponible per a dispositius mòbils Android, iOS i Windows Phone, rastreja els diferents portals de feina per trobar les ofertes que millor s'adaptin al perfil professional de cada persona. L'usuari només ha de configurar les seves preferències i les ofertes arribaran directament al seu mòbil en l'interval de temps que prefereixi. D'aquesta manera, l'usuari està en tots els portals alhora, no es perd cap oferta i a més pot ser dels primers a inscriure's.

Jobeeper, que disposa d'ofertes en 38 països repartits per tot el món i més de 40.000 usuaris, pretén ser una eina que facilita la cerca diària de feina i la fa molt més còmoda i eficient, maximitzant les possibilitats dels usuaris per aconseguir el seu objectiu.

No hi ha cap comentari

Comenta aquest article