Freshpaper per allargar la vida dels productes frescos


El malbaratament de menjar pot ser per moltes causes, una de les principals és la poca durada al refrigerador dels productes frescos. Productes, d'altra banda, imprescindibles per a una dieta equilibrada. Una emprenedora america, d'origen indi, Kavita Shukla, ha llançat al mercat 'Freshpaper' un paper que, ubicat dins la bossa o al plat on guardem la fruita o la verdura, fa que s'allargui de 2 a 4 vegades més la seva frescor.

El secret del paper, que ja en un recent reportatge al diari The Whashington Post, anomenaven 'paper miracle', és ben senzill. Ve en format de paper no tractat, reciclable i biodegradable, impregnat d'espècies.
Kavita Shukla va ser la persona que va idear aquesta solució contra  el malbaratament de menjar, Fenugreen, ha estat l'empresa que ha fet possible la seva comercialització.  Shukla, recordava que quan bebia aigua contaminada a l'Índia, la seva àvia li donava una poció d'espècies que evitava que emmalaltís. És costum en aquell país davant la incertesa davant de la potabilitat de les aigües, utilitzar les espècies per evitar el desenvolupament de bacteris i així conservar la frescor dels aliments. Això és el que li va donar la idea per a desenvolupar Freshpaper ™. El producte és senzill d'usar , i ja es comercialitza per als consumidors nord-americans. Ara la intenció és que s'estengui el seu ús al conjunt del sector alimentari ( indústria , transport , distribució) .


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article