Mercagirona organitza un concurs de receptes realitzades amb fruites i hortalisses


L’Associació d’empresaris majoristes de Mercagirona posa en funcionament un concurs de receptes realitzades amb fruites i hortalisses per incentivar l’hàbit saludable del consum d’aquests productes, i al mateix temps difondre la creativitat i les noves maneres de cuinar amb aquest ingredients.

Les receptes que es presentin han d’incloure d’alguna manera fruites i/o hortalisses. El jurat valorarà la importància de la utilització d’aquests productes en la recepta, l’originalitat i creativitat del plat i la seva presentació. Els concursants poden presentar una amanida, un primer plat, un segon plat o un postre.

Un jurat format per cuiners de reconegut prestigi i professionalitat i per membres de l’Associació d’Empresaris Majoristes de Fruites i Verdures de Mercagirona decidirà les receptes guanyadores. En aquesta primera edició del concurs el jurat està composat per Iolanda Bustos, del restaurant La Calèndula; Pep Nogué, cuiner i divulgador; Toni Vallory, president de Girona Bons Fogons; Gonzalo Herrero, director de l’Escola d’Hostaleria; un cuiner d’aquesta mateixa escola; dos membres de Mercagirona i un de l’Ajuntament de Girona.

El primer premi són 500 euros per a la millor recepta, el segon premi 200 euros en fruites i hortalisses, i el tercer 100 euros també en fruites i hortalisses. Hi haurà un quart premi consistent en un àpat per a dues persones al restaurant La Calèndula de la cuinera Iolanda Bustos. La convocatòria també preveu un premi especial de 100 euros a la millor recepta feta per un alumne de l’Escola d’Hostaleria de Girona.

Per participar en el concurs de receptes només cal enviar-les abans del 30 de març a Mercagirona ([email protected]) adjuntant-hi una explicació de l’elaboració, els ingredients necessaris i una fotografia original del plat elaborat.

A mida que es rebin les receptes s’aniran publicant a la pàgina web de Mercagirona (www.mercagirona.cat) i a la seva pàgina de Facebook (www.facebook.com/mercagirona).

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article